mcpiecake.nl

3 dingen die je niet mag overslaan in de zomer!

summer

De zomer komt eraan en dat betekend voor veel mensen: genieten van het weer. En daarom hebben wij voor jou 3 super leuke tips die je niet mag overslaan deze zomer! Kijk op ons blog voor nog meer interessante blogs en ideeën om te doen!

#1 Beleef deze zomer samen met je vrienden

Natuurlijk mogen vrienden niet ontbreken deze zomer. Maar wat ga je doen? Onze eerste tip is: Organiseer een BBQ die niemand meer vergeet. Dit is dus geen gewon BBQ maar een BBQ 2.0. Je gaat bij elke element van een BBQ een stapje verder. Zo nodig je niet alleen je vrienden uit maar mogen deze keer ook hun partners mee en daar weer vrienden van. Je regelt niet alleen een pak vlees uit de supermarkt maar gaat even langs een visboer en een slager voor het top vlees! Daarnaast ga je niet BBQ’en op een normale kolen BBQ of gas BBQ maar op een Ofyr Barbecue. Met deze BBQ heb je een kampvuur en een BBQ tegelijkertijd.

#2 Beleef Nederland vanaf het water

Met het mooie weer mag bootje varen absoluut niet ontbreken! Huur een bootje op een groot meer of ga juist door de grachten van Amsterdam of Utrecht voor een mooi zicht op oude bruggetjes en mooie straatjes. Daarnaast is het ook nog is leuk om een keer wat anders te huren dan een motorbootje. Denk bijvoorbeeld aan suppen of een zeilboot. Op grote meren kan je vaak al gaan zeilen zonder ervaring. Je krijgt wat uitleg en je kan zo van start. Een leuke ervaring voor jong en oud en zeker iets wat je in de zomer niet mag missen! Daarnaast is kanoën natuurlijk ook nog ontzettend populair. Dit doe je bijvoorbeeld in mooie natuurgebieden of een combinatie van stad en natuurgebied.

#3  Muziek, eten&drinken en strand (de gouden combi)

Als we het hebben over optimaal genieten (vinden wij) dan hebben we het over muziek, eten en het strand. Neem een kleedje mee, je eigen box, eten&drinken en plof neer op het strand. Heerlijk genieten en relaxen. Zo’n dagje mag je natuurlijk niet missen. Vergeet daarnaast ook de volgende dingen niet mee te nemen:

Heb je alles verzameld, dan ben je klaar om optimaal te genieten op het strand!

Exit mobile version