mcpiecake.nl

Alles over kantoorartikelen

kantoorartikelen

Ooit een klusser zonder gereedschap gezien? Natuurlijk niet! Een klusser zonder gereedschap kan natuurlijk nooit klussen. Dit geldt eigenlijk ook voor een kantoormedewerker. Een kantoormedewerker zonder kantoorartikelen kan natuurlijk nooit werken. Maar welk soort artikelen moet je nou eigenlijk wel hebben en welke artikelen zijn nou stiekem een beetje overbodig? In dit blog vertellen we je alles over welke kantoorartikelen je nou wel en niet in jou kantoor moet hebben.

Agenda’s en planners?

Ja! Natuurlijk moet je een agenda en/of een planner hebben. Een agenda is misschien nog wel een van de belangrijkste artikelen voor op kantoor. Hoe moet je anders weten wanneer je een afspraak hebt of voor wanneer die ene belangrijke deadline staat? Nog geen agenda op kantoor? Dan raden we je aan om er gelijk eentje aan te schaffen!

Archiveringsmiddelen?

Ja en Nee! Mappen en kaartenbakken zijn zeker handige voor losse dossiers en documenten maar tegenwoordig gaat alle communicatie eigenlijk via de computers dat deze kantoorartikelen een beetje overbodig zijn geworden. Mocht je toch nog losse papieren hebben dan raden we je ze zeker wel aan.

Ergonomische producten?

Ja! Misschien zul je, je in eerste instantie wel afvragen wat ergonomische producten zijn? Dit zijn producten die speciaal zijn gemaakt voor je lichaam en die je lichaam de juiste ondersteuning bieden tijdens het werken op kantoor. Ooit gehoord van een muisarm of artrose in de hand? Dit komt door het werken op kantoor. Typen en/ schrijven zijn bijvoorbeeld handelen waar ons lichaam eigenlijk niet voor gebouwd is. Doen we dit op de verkeerde manier dan kunnen we lichamelijke ongemakken gaan ervaren. Ergonomische producten kunnen dit soort problemen voorkomen.

Nietmachines?

Ja! Een nietmachine op kantoor is altijd handig. Mocht je zo iemand zijn met allemaal losse papieren op het bureau en de weg een beetje kwijt zijn, dan kan zo’n nietmachine behoorlijke handig zijn. Dit kantoorartikel moet je eigenlijk altijd bij je hebben. Dit is namelijk zo’n artikel die je nodig hebt op het moment dat je hem niet hebt liggen. Wij willen je graag voor zijn!

Stempels?

Ja! Mocht je ooit een brief versturen of een document aan een klant geven dan is het natuurlijk makkelijk als je snel en effectief je gegevens op het document kan zetten. Daarnaast is het ook gewoon een leuke uitvindingen en hoort die thuis in het rijtje van kantoorartikelen.

Heb je nog meer kantoorartikelen waarvan jij denkt dat ze thuishoren op kantoor? Laat het ons weten in een comment, we zijn erg benieuwd!

 

 

Exit mobile version