mcpiecake.nl

Altijd lekker in de weer

Ringen uitkiezen is een piece of cake!

Heeft hij je al ten huwelijk gevraagd? Pronkt er een glinsterende steen om je vinger of dan een andere verlovingsring? Hebben jullie ook al een datum geprikt? Dan is het tijd om ringen uit te kiezen. En ringen uitkiezen is een piece of cake! Wij van mcpiecake geven je een aantal tips, zodat je zonder stress de perfecte ringen kan kopen.

Ringen uitkiezen, waar begin je?

De voorbereidingen voor je bruiloft zijn waarschijnlijk al in volle gang. Dan moeten er ook nog ringen uitgekozen worden. Ringen die jullie allebei mooi vinden. Willen jullie een setje of allebei een andere ring? Het is handig als je je van te voren inleest over de verschillende soorten materialen, vormen en stenen. Wil je bijvoorbeeld goud, platina, zilver of stainless steel? Wil je een diamant of een simpele ring? Wil je een grote dikke ring of een elegante?  Kijk goed of zowel jij als je partner dezelfde smaak hebben. Want als dat niet het geval is, kan je ook voor 2 verschillende soorten ringen kiezen. Je wil namelijk niet dat je partner met een ring rondloopt waar hij of zij eigenlijk niet op zit te wachten. Door te kijken wat er allemaal is kan je je oriënteren op de mogelijkheden. Zo kan je op diverse websites kijken naar trouwinspiratiepagina’s. Hier zie je allerlei soorten ringen, zodat je een beetje een beeld kunt krijgen van wat er allemaal is. Daarna kun je natuurlijk bij de online juweliers op je gemakje kijken naar vormen, materialen en prijzen die binnen je budget passen.

Wanneer begin je?

Timing is natuurlijk ook heel erg belangrijk. Want wanneer begin je met het uitkiezen van ringen? Niet vlak van te voren natuurlijk, want dit geeft alleen maar stress. Het is namelijk geen last-minute kluske om ringen uit te kiezen. Ookal lijkt het makkelijk, in praktijk blijkt het vaak toch langer te duren. Als het goed is ga je maar 1 keer trouwen, dus dan wil je dat alles zo goed mogelijk is. Dus ook de ideale ring aan je vinger. We raden je aan om zo’n 6 maanden van te voren te beginnen met het uitzoeken van ringen. Maak eerst een lijstje met welke materialen je mooi vindt, daarna welke vormen je mooi vindt. Moet er een steentje op of wil je het simpel? Als je daar een overzicht van hebt is het uitzoeken van ringen een piece of cake.

We wensen je alvast een prachtig huwelijk toe!

Next Post

Previous Post

© 2024 mcpiecake.nl

Theme by Anders Norén