mcpiecake.nl

Altijd lekker in de weer

Wat wordt jouw volgende kampeerbestemming?

Voor de een is kamperen de ultieme vakantie om eens heerlijk tot rust te komen en één met de natuur te zijn, voor de ander is het afzien zonder de dagelijkse luxe. Niet iedereen is fan van kamperen, maar toch is het de meeste mensen aan te raden. Nu de afgelopen periode veel roet in het eten heeft gegooid wat betreft de vakantieplannen, zijn veel mensen er op uitgetrokken in eigen land. Mensen die van zichzelf niet hadden verwacht ooit te gaan kamperen in Nederland zijn helemaal tot rust gekomen in de natuur. Graag zetten we deze trend voort, want niet iedere vakantie hoeft te gaan over zon, zee, strand en een cocktail in de hand. Campings en vakantieparken hebben een nieuwe waardering gekregen en zullen ook dit jaar weer veel bezocht worden. Wil je nu iets meer verzekerd zijn van mooi weer, dan kun je dit jaar ook een ander land opzoeken voor vakantie. Gaat jouw voorkeur uit naar Frankrijk, Spanje of Duitsland?

 

Frankrijk

Frankrijk is en blijft toch wel een van de meest geliefde kampeerbestemmingen van Nederlanders. Sommige mensen staan jaar in jaar uit al op Franse campings, voor anderen is dit land nog nieuw. Het landschap in Frankrijk is prachtig, het klimaat is heel aangenaam en je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Je vindt hier een goede combinatie van ongerepte natuur en historische steden en dorpjes. Niet zo gek dus dat mensen hier graag hun vrije dagen besteden. Populaire regio’s om op een camping te vertoeven zijn Pays de la Loire, de welbekende Côte d’Azur en Bretagne.

 

Spanje

Je moet er een lange autorit voor over hebben, maar dan heb je ook wel een vakantie in het teken van costa’s zon en mediterrane sfeer. De Spaanse costa’s vormen een waar vakantieparadijs dat echt van alles te bieden heeft. Geliefde regio’s om een plekje op een camping Spanje te boeken zijn Andalusië, Costa Dorada en de Costa Brava, wie kent ze niet? Wel weet je dat je, als je een vakantie voor een van deze regio’s boekt, je niet de enige gaat zijn. Massa’s mensen trekken hier namelijk naar toe voor een welverdiende vakantie. Sta je liever op een rustigere plek, ga dan naar bijvoorbeeld Las Negras, Nerja of Cadiz.

 

Duitsland

Een stuk dichter bij huis kun je een camping of bungalowpark duitsland boeken. Duitsland is echt een land dat je blijft verrassen. Je denkt het meeste wel over het Duitse landschap te weten, tot dat je er weer een andere regio bezoekt. Onze oosterburen hebben een onwijs gevarieerd landschap met veel culturele bezienswaardigheden en daarom is het zo’n leuke vakantiebestemming. Ga bijvoorbeeld richting Berlijn, naar de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren of gewoon lekker aan de grens. Of zoek online eens op “vakantie parken aan zee” en je komt genoeg aanbod tegen. Zo hoef je helemaal niet ver te rijden om het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

Next Post

© 2022 mcpiecake.nl

Theme by Anders Norén