mcpiecake.nl

Altijd lekker in de weer

Filling Pieces, sneakers met een luxury feeling

Als we denken aan sneakers denken we vaak aan zwarte of witte sportschoenen die er vooral casual uitzien en gewoon erg fijn lopen. Filling Pieces wilde meer dan alleen maar zwarte of witte sportschoenen die comfortabel liepen en er casual uitzagen. Dit merk wilde exclusiviteit in de high-end markt brengen.

 

Het ontstaan van Filling Pieces

Zoals we eerder al zeiden, Filling Pieces is ontstaan door een gemis aan exclusiviteit in de high-end markt en is opgezet door Guillaume Philibert. Hij zag een kans in de markt wat betreft de betaalbare sneakers. Hij zag er veel maar geen paar sneakers gaf hem een gevoel dat ze van hoge kwaliteit waren. Dit maakte dat de bedenker van Filling Pieces zelf deze sneakers ging bedenken. Hij vond een combinatie tussen een goede kwaliteit-prijsverhouding en bracht sneakers naar de markt die je een luxury-feeling geven. Qua kwaliteit, prijs en exclusiviteit heeft hij het gerockt met dit merk, ook bekende celebs zijn grote fan van dit merk.

 

Prijs-kwaliteitsverhouding

Filling Pieces onderscheidt zichzelf in de markt door hun prijs-kwaliteitsverhouding, dit is in ieder geval de boodschap die de brand naar buiten brengt. Als we kijken naar de collectie op winkelstraat.nl zien we een groot assortiment sneakers tussen de 190 en 350 euro. Filling Pieces belooft dat je waar krijgt voor je geld door zijn exclusieve merk en de luxury feeling die de sneakers je geven. De materialen die het merk gebruikt voor zijn bijvoorbeeld leer, mesh en.. python. Vooral het laatste materiaal is zeker exclusief maar niet geliefd bij iedereen. Het laatste waar we naar kijken bij de prijs-kwaliteitsverhouding is waar het product gemaakt is. Wat ons opvalt bij Filling Pieces is dat de meeste producten handgemaakt zijn in Portugal of China, een groot pluspunt. Als we alle aspecten tegen elkaar afwegen dan kunnen we met zekerheid zeggen dat er een goede prijs-kwaliteitsverhouding is.

Filling Pieces is Amsterdam, Amsterdam is Filling Pieces

Een leuk weetje over Filling Pieces is dat dit merk altijd is contact staat met Amsterdam. Deze twee namen kunnen eigenlijk niet meer los van elkaar gezien worden. Guillaume Philibert is een rasechte Amsterdammer en vind niks fijner dan zijn eigen stad ondanks dat hij ook vaak in Dubai en New York te vinden is.  Hij vindt dat Amsterdam een heel eigen karakter heeft en wil dat zijn brand hiermee wordt geassocieerd. Het hoofdkantoor van het merk is ook gevestigd in Amsterdam en er werken alleen maar jonge guys die het bedrijf scherp en up-to-date houden. Iets waar Guillaume Philibert naar streeft!

 

Neem snel een kijkje voor de nieuwste collectie.

Next Post

Previous Post

© 2019 mcpiecake.nl

Theme by Anders Norén