mcpiecake.nl

Altijd lekker in de weer

Trendy heren schoenen voor dit najaar

Vrouwen en schoenen worden vaak in één adem uitgesproken! Maar hoe zit het met de mannen? Hebben zij een rek vol modellen en kleuren naargelang hun outfit of mood van de dag? Of gaan ze liever voor een aantal standaard paar schoenen die wat vaker gedragen kunnen worden?

De ultieme schoenengids voor mannen!

Ben je die overtuigende diva die ‘de kleren maken de man’ ook meteen de schoenen beoordeeld, dan kunnen we je enkel maar aanmoedigen! Als je de tijd neemt om te investeren in een duurzaam paar schoenen, moet je niet maandelijks met manlief gaan shoppen! En dat werkt meteen!

Doorgewinterde schoenliefhebbers onder de mannen bestaan gelukkig ook. Deze mannen zullen schoenen niet afbreken als een nodig accessoire maar kiezen het juiste paar dat in het oog springt, klasse uitstraalt en comfortabel loopt.
Schoenen van Van Bommel en Magnanni bijvoorbeeld, worden ambachtelijk gemaakt met uitstekende materialen en pasvormen.

Van Bommel heren schoenen

Deze familie maakt al eeuwenlang schoenen! Niet heel gek dat de Floris van Bommel heren schoenen zo populair zijn. De huidige generatie wordt gestuurd door Felix Van Bommel die trendy en eigentijdse modellen maakt in hippe kleuren of een gewaagd design. De klassieke, geklede of sportieve schoen is niet goedkoop, maar blijven jarenlang een eyecatcher bij manlief!

 

Je zou denken dat een herenschoen met uitgesproken print niet onder elke outfit gedragen kunnen worden. Maar daar heb je het mis. Omdat mannen vaak basics dragen, kan je juist uitpakken met schoenen met verschillende prints. Zo maak je elke outfit een stuk leuker!

Magnanni schoenen voor mannen

‘Tijdloze schoenen met een moderne toutch, gemaakt met een Spaanse finesse’. Het vakmanschap primeert in de productie van hun schoenen. Magnanni houdt vast aan zijn klassieke ontwerpen die steeds zijn aangepast aan de laatste modetrends. Deze schoenen worden gedragen onder een maatpak of spijkerbroek en zijn een streling voor het oog, met hoog draagcomfort.

 

Wil je dus graag stijlvolle schoenen, maar dan zonder de uitgesproken prints? Dan heb je aan een paar Magnanni schoenen het perfecte paar. Stijlvol, tijdloos, trendy.. Deze schoenen wil je hebben! Van Zuilen Mode biedt een ruim assortiment, dus shop er op los!

Schoenen maken de man

Nederland staat al decennialang bekend voor zijn productie en verdeling van kwaliteitsschoenen. Iets waar bijvoorbeeld de Belgen een puntje aan kunnen zuigen!
Want geef toe: als je ogen van kop tot teen glijden bij het zien van aantrekkelijke man, dan wil je toch niet dat zijn schoenen een afknapper worden!

Next Post

Previous Post

© 2019 mcpiecake.nl

Theme by Anders Norén